Герцогиня Сассекська Меган Маркл відвідала відкриття кондитерської Luminary Bakery в центрі столиці Великобританії. На цей захід запросили самі власники ще на початку 2019 року.

Маркл взяла участь у майстер-класі з виготовлення та особисто поспілкувалася з співробітницями кондитерської. До того ж, дружина принца Гаррі виступила з емоційною промовою перед працівниками кондитерської та працівниками ЗМІ.

"Я говорила про це з кимось днями… У нас з'явилася звичка хотіти, щоб все було зроблено тут і зараз, негайно. Це нова культура миттєвого задоволення, моментальних змін. Але ми не роботи, не механічні, нас не можна ось так просто полагодити. Якщо вас поранили, то потрібнен час, щоб зцілитися. І за цю можливість я люблю це місце. Воно вас підтримує і допомагає зцілитися. Я не хочу, щоб мене любили. Я просто хочу, щоб мене почули, особливо, коли я кажу про важливі для мене проблеми, в тому числі про психічне здоров'я. Наші надії, страхи, невпевненість - це те, що ми відчуваємо. І це нормально, в цьому і є втіха", - сказала Меган.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

До того ж, за словами репортера The Telegraph, герцогиня Сассекська особисто попросила співробітників ЗМІ не звертатися до неї "герцогиня", хоча згідно з протоколом - це необхідно.

Більш того, на сторінці подружжя Сассекських в соціальній мережі Instagram був опублікований відеозвіт візиту Меган в кондитерську.

"Раніше на цьому тижні герцогиня Сассекская відвідала відкриття нової кондитерської @LuminaryBakery і відзначила його разом з робітницями. Це було особливе захід, під час якого відчувався дух компанії. Також була оцінена бізнес-модель, завдяки якій десятки жінок, постраждалих від різних обставин (насильство, бідність, жорстоке поводження, рабство), знайшли роботу, отримали нові навички і впевненість у завтрашньому дні", - підписали пост.

Слід також зазначити, що саме тут Маркл замовляла торт на свої іменини в серпні 2019 року.

Нагадаємо, що герцоги Сассекські продовжують боротьбу з пресою через конфлікт, який виник між ними британським ЗМІ. Принц Гаррі подав до суду на британський таблоїд, на що отримав неоднозначну реакцію суспільства.

Як повідомляв портал Знай.ua, принц Гаррі і Меган Маркл зважилися на радикальні дії проти популярних британських таблоїдів і подали на них до суду. Після цього герцоги Сассекські опинилися в епіцентрі скандалу.

Також портал Знай.ua писав, що вчинки принца Гаррі і Меган Маркл дратують мільйони людей по всьому світу - і на те є вагома причина. Королівська пара зробила три поїздки за 14 днів на приватних літаках.