Відома стилістка Анджела Келлі, яка приглядала за стилем королеви Єлизавети ІІ, продовжує ділитися спогадами про роботу на Її величність. Відтак, у своїй новій книзі "Зворотний бік: Королева, камердинер і гардероб, вона розповіла про курйозний випадок, який стався з ювеліром королеви.

Так, ще у далекому 2000 році власник фірми G. Collins & Sons містер Гаррі Коллінз прибув до Букінгемського палацу з візитом. Щоправда, не з порожніми руками, а з брошкою, яку він створив до 100-річного ювілею королеви-матері.

"Прочитавши в багатьох джерелах, що до монархині не можна ні за яких обставин повертатися спиною, містер Коллінз, демонструючи брошку, продовжував йти задом і не помітив Ліннет, одну з коргі Її Величності, яка лежала позаду", - розповідає Келлі.

За словами стилістки, чоловік спіткнувся об собаку та впав поруч біля неї.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

"Гаррі почав посилено розтирати груди Ліннет, розсипаючись в вибачення. Однак Її Величність підбадьорила містера Коллінза, попросивши не хвилюватися, мовляв, це була не його вина, а коргі, у яких жахлива манера розвалюватися в самих невідповідних місцях", - цитує Келлі.

Нагадаємо, раніше британський співак Елтон Джон проговорився про скандальну сцену за участю Єлизавети II

Як повідомляв портал "Знай.ua", Єлизавета II приголомшила світ несподіваним образом

Також "Знай.ua" писав, що показали, як змінювався стиль королеви Британії за роки правління