Стало відомо, що російський пасажирський лайнер Sukhoi Superjet 100 здійснив екстрену посадку. У літака відразу ж після вильоту перестав функціонувати лівий двигун.

Так, літак прямував з Тюмені в Санкт-Петербург, однак повернувся в аеропорт Рощино (Тюмень). Про це повідомляє РБК.

Причиною екстреної посадки стало попадання птаха в двигун. Про це повідомили в авіакомпанії Ямал. На борту вилетівшого з Тюмені "Суперджет" було 83 пасажири і чотири члени екіпажу.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Літак на смузі в аеропорту Рощино зустрічали співробітники екстрених служб.

Також слід зазначити, що 5 травня при аварійній посадці в аеропорту Шереметьєво загорівся літак Sukhoi Superjet 100, Він прямував з Москви до Мурманська. В результаті жахливої пожежі загинула 41 людина. Пасажири встигли зняли на відео все, що відбувалося на борту лайнера.

Нагадаємо, що Національний український перевізник – авіакомпанія Міжнародні авіалінії України (МАУ) повідомила про зміни в організації деяких авіасполучень.

Як повідомляв портал Знай.uа літаку, на борту якого перебував Хома, довелося здійснити екстрену посадку. В результаті чого соліст не зміг дістатися до місця призначення.

Також портал Знай.uа писав, що одесити і гості міста тепер можуть скористатися послугами популярного угорського лоукостера Wizz Air.