Цими днями на аукціоні у Великій Британії буде виставлено рулон туалетного паперу з карикатурою на Гітлера, який був виготовлений під час Другої світової. Зауважується, що раритет знайшли в одному із заміських будинків, пише газета Independent.

Як відзначається, на кожному аркуші рулону зображена карикатура на лідера нацистської Німеччини, де він показує підняту руку. Внизу напис свідчить. "Тепер моя сорочка повністю коричнева". Окрім Гітлера можна також замітити й карикатурну товстого генерала, який дуже схожий на Германа Герринга.

Підкреслюється, що лот може принести власникові більше 100 фунтів стерлінгів, після того, як його пустять з молотка. Сам аукціон пройде в Chorley's Cotswolds Country Hous.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Нагадаємо, що засоби гігієни часів нацистської Німеччини можна часто замітити на аукціонах. Так, три роки тому на торгах в Дубліні в якості лоту виставили нерозпакований рулон туалетного паперу Edelweiss Klosettpapier, який офіційний Берлін направив у війська.

Нагадаємо, натовпи людей аплодували Адольфу Гітлеру, коли він проповідував божевільні ідеї нацизму і фашизму.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під час війни Гітлер об'їздив майже всю Україну. Фюрер побував у Полтаві, Умані, Маріуполі, Запоріжжі, Житомирі, Бердичеві.

Також "Знай.uа" писав, мало кому відомий той факт, що перша гумова лялька була створена в Німеччині. При чому за наказом Гітлера в рамках проекту "Боргхильд".