Прийшов час офіційним мережевим дилерам закривати свої трейдингові майданчики. Новина, звичайно, сумна. Стало відомо, що Китай заборонив продавати електронні сигарети в режимі онлайн. Таке рішення уряду Піднебесної стане справжнім ударом для тільки що народженої індустрії вейпінгу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Bloomberg.

Ось цим хлопцям не пощастило

За інформацією журналістів, в Держадміністрації з регулювання ринку та Держадміністрації тютюнової монополії Китаю зазначили, що починаючи з 1 листопада всі веб-сайти і додатки, що продають електронні сигарети, повинні зупинити свою роботу. В свою чергу всі інтернет-маркетингові кампанії просто зупинилися.

Урядові заходи спрямовано на захист підлітків від вейпінгу, йдеться в заяві. Директива також передбачає платформам онлайн-магазинів видаляти рекламу електронних сигарет зі своїх сайтів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, північна Корея випробувала ракетні установки: Кім Чен Ин задоволений, а в Японії і Південній Кореї протестують.

Як повідомляв Знай.uа Huawei вправно обійшла санкції США: китайці знову на коні.

Знай.uа писав, знайшли заміну США: Huawei готова працювати в Лондоні.