В Афганістані в результаті вибуху бомби загинуло 8 школярів. Трагедія сталася у провінції Тахар.

Про це повідомляє The Associated Press.

Начальник місцевої поліції Сайед Махрадж Садат повідомив, що жертвами придорожньої бомби стали діти віком від 10 до 15 років. Він відзначив, що ціллю бомби були військові та сили безпеки Афганістану, оскільки вони часто користуються дорогою, де була встановлена бомба.

Садат назвав відповідальними за напад талібів-повстанців, які діють в цій провінції. Проте наразі офіційно ніхто не визнав, що здійснив напад.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Зазначимо, що у жовтні таліби розпочали масштабні атаки в кількох районах країни, включаючи столицю провінції Талукан, яку відбили афганські сили безпеки. Багаторічні мирні переговори між США та талібами закінчилися у вересні, після того, як президент США Дональд Трамп оголосив, здавалося б, неминучу угоду "мертвою".

Війська США в Афганістані
Війська США в Афганістані

Варто додати, що теракти в Афганістані значно почастішали. Так, 18 жовтня стало відомо про загибель понад 60 осіб під час вибуху в одній з мечетей на сході Афганістану. А 23 вересня стало відомо, що через влучення снаряду у будинок, в якому відбувалося весілля, загинули не менше 35 цивільних.

Нагадаємо, що Путіна нарешті приборкали "гамівною сорочкою", у мережі не стримують сміху: "Незвичайний псих".

Як повідомляв портал Знай.uа, знайшов скарб в тарілці: чоловікові казково пощастило під час вечері, шанс один на сотні тисяч.

Також портал Знай.uа писав, улюблениця мільйонів дізналась про свою хворобу в прямому ефірі, фани в розпачі: перша в житті процедура.