2 листопада біля узбережжя держави Бенін, Західна Африка, пірати напали на судно MV Bonita, яке належить норвезькій судноплавній компанії J. J. Ugland. Заяву про інцидент зробила сама компанія.

У повідомленні представники компанії не стали розкривати імена і національності викрадених моряків, а так же як багато людей уникли викрадення - заради безпеки, як повідомляє Reuters.

Порт, Getty Images

Ситуація сталася, коли корабель стояв біля берегів Беніну на якорі. Пірати викрали 9 моряків, а ті члени екіпажу, яким вдалося уникнути цієї долі, повідомили про викрадення місцевим органам влади. Судно пришвартували в порту міста Котону.

Судно, Deutsche Welle
Судно, Deutsche Welle
Судно, Deutsche Welle

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

В даний момент співробітники норвезької компанії J. J. Ugland продовжують встановлювати деталі викрадення. З родичами та відповідними органами, які долучені до вирішення ситуації, представники компанії регулярно підтримують зв'язок.

Нагадаємо, раніше українські моряки потрапили в полон до піратів: за їх життя бореться весь світ - на рахунку кожна хвилина.

Також Знай.uа писав, що Північна Корея захопила російське судно, моряки в полоні: Путін рве на собі волосся - оголосить війну.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у піратських берегів полум'я пожирає український корабель, екіпаж зазнав втрат: перші кадри і деталі аварії.