Зведений брат герцогині Сассекської знявся у рекламному ролику, в якому він грабує Букінгемський палац. Томасу Марклу-молодшому запропонували роль злодія в рекламі пива "Big Apple".

Брат Меган Маркл, згідно сценарію, після змови із сестрою-співучасницею пробирається у Букінгемський палац і викрадає корону Єлизавети II. На своєму шляху він помічає шафу з пивом — і викрадає ще і його.

Томас Маркл-молодший

У 30-секундному ролику горе-злодія намагається наздогнати Королівська гвардія, змушуючи його віддати вкрадене. Злодій, якого грає брат Меган Маркл, після короткого вагання залишає королівську корону, але пиво бере із собою, відкупившись від гвардійця однією пляшкою напою.

Герцогиню Сассекську у рекламі зіграла акторка Рене Вуд. Вона сидить в автомобілі "Роллс-Ройс" в тіарі та коштовностях, чекаючи на брата. Після його повернення "герцогиня" запитує, чи вдалось йому дістати коштовності, на що злодій відповідає, що прихопив дещо краще, а саме дві пляшки класичного нью-йоркського пива. Персонаж Меган вигукує "Безцінно!" і актори цокаються пляшкам.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Королева Єлизавета II

Автором сценарію для реклами є генеральний директор компанії Classic New York Beer. Наразі ролик ще не з'явився у мережі.

Повідомляється, що Томас Маркл-молодший був заарештований у 2017 році за погрози пістолетом своїй дівчині. Брат Меган очікує, що реклама сподобається монаршій родині, а також вплине на покращення його стосунків із сестрою.

Нагадаємо, раніше герцогиня Сассекська взяла участь у благодійному проекті The Luminary Bakery

Як повідомляв портал "Знай.ua", принц Гаррі і Меган Маркл зважилися на радикальні дії проти популярних британських таблоїдів

Також "Знай.ua" писав, що члени британського парламенту написали лист в підтримку Меган Маркл