У російському місті Міаса, що в Челябінській області, брутальна санітарка травматологічного відділення лікарні брудною з фекаліями ганчіркою вмила обличчя пацієнтці. Мерзенне відео опублікували на твіттер-сторінці Двач.

Як видно на відео, дія відбувається в палаті, гола пацієнтка, яка швидше за все п'яна, сидить на ліжку. А санітарка з ганчіркою в руках миє підлогу з фекаліями, які найімовірніше залишила жінка, вона кричить: "Задовбала вже, обіс*ала все", потім виходить і заходить знову. Далі санітарка вмочує ганчірку в тазику з брудною водою, викручує і зі словами: "Обличчя треба помити", починає мити пацієнтку. Видовище, треба сказати, не для вразливих. У підписі до відео йдеться: "На відео потрапила сцена, що описує всю суть безкоштовної медицини в Росії".

Нагадаємо, дикі тортури в психлікарні під Вінницею приголомшили Україну.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українців зібралися лікувати по телевізору.

Також портал "Знай.ua" розповідав, що приховують українські психлікарні.