Нерухома сотню років пам'ятка Ніагари зрушилася з місця в минулий четвер. Місцеві мешканці вважали, що вона зупинилась навіки.

Але через проливні дощі та потужні поривисті вітри вперше з 1918 року недалеко від місця падіння води на Ніагарському водоспаді зрушився остов затопленої баржі. Відео з дрона показав канал CBS 17.

За даними служби Niagara Parks, це сталося 1 листопада. Сильно зруйнований за століття корабель перевернуло і поклало на бік. Тепер його колишуть хвилі Ніагари. Що далі робитимуть із неприкаянною баржею, невідомо.

Як відомо, баржа відірвалася від буксира під час експедиції по дноуглубительным робіт на канадській річці Ніагара 6 серпня 1918 року приблизно півтора кілометрах від Підковоподібного водоспаду, і дрейфувала з двома членами екіпажу на борту до його краю. 51-річний Густав Лофберг і 53-річний Джеймс Харріс відкрили нижні люки і затопили трюми, щоб уповільнити рух до обриву. Берегова охорона США і канадські власті зуміли врятувати їх до наступного ранку. Судно ж з тієї пори так і лежить на скелях.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, улюблениця мільйонів дізналася про свою хворобу в прямому ефірі, фани в розпачі: перша в житті процедура.

Як повідомляв портал "Знай.uа", камера відеоспостереження зафіксувала два НЛО, які вилітають з глибокого провалу.

Також "Знай.uа" писав, НЛО маскувався під хмару, але дрон його викрив.