Пілота китайської авіакомпанії Air Guilin довічно усунули від польотів. Як пише BBC, в січні цього року фото було зроблено під час рейсу Air Guilin з міста Гуйлінь до міста Янчжоу. Авіакомпанію змусили вжити заходів. На ній зображено жінку, яка позує в кабіні з закусками, розкладеними поруч. Суспільство протестує, що пілот порушив правила безпеки повітря.

Активно говорити про інцидент почали після того, як фото дівчини в кріслі пілота з'явилася в місцевій соцмережі Weibo.

"Спасибі капітану. Я так щаслива", - прокоментувала вона фотографію, навіть не підозрюючи, чим ця історія обернеться для чоловіка.

Дівчина в кабіні пілота, фото: bbc.com

Як відзначили представники авіаперевізника, пілот не тільки порушив правила повітряної безпеки, дозволивши сторонній особі увійти в кабіну, але і піддав ризику життя інших людей на борту.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Примітно, що від посад також були відсторонені і інші члени екіпажу, які знаходилися на борту під час рейсу. Відносно них проводиться додаткова перевірка.

"Безпека пасажирів - пріоритет Air Guilin. Ми дотримуємося принципу абсолютної нетерпимості стосовно будь недоречного і непрофесійної поведінки, яке може поставити під загрозу безпеку польоту", - додали представники перевізника.

У пості показано, що жінка робить пальцями знак V - популярна поза в Китаї - із фотографією: "Дякую капітану. Так щаслива". По чутках, жінка стюардеса навчається в університеті Гуйліна, повідомляє сайт новин Chinese News Service.

Air Guilin не уточнив, чи було зроблено фотографію посеред польоту, але китайські пілоти та аналітики сказали, що фотографія зроблена під час польоту.

Нагадаємо, карма Шереметьєво переслідує росіян: Boeing 777 із сотнями пасажирів помотлошило просто в небі.

Також Знай.uа писав, що у Німеччині розбився американський винищувач F-16: перші кадри.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про авіакатастрофу АН-12 під Львовом: слідство "заблукало" в трьох версіях.