Довгоочікувані канікули стали пасткою для школяра, з якої він не вибрався - 17-річний підліток із Таїланду помер після безперестанної гри на комп'ютері. Хлопець всю ніч просидів за комп'ютером і це стало причиною смертельного інсульту.

Подія трапилася в місті Удонтхкані. Школяр Пляват Харикін весь вільний час на канікулах грав у комп'ютерні ігри й після однієї такої ночі організм хлопця не витримав навантаження.

Комп'ютерні ігри, Mapme Club
Комп'ютерні ігри, Mapme Club

Відомо, що підліток протягом всього часу навіть не виходив на вулицю. Батьки також не могли вплинути на сина і отямити його. Зранку батько підлітка Джаранвіт, коли зайшов у кімнату сина, побачив хлопця на підлозі біля комп'ютерного столу.

Спершу батьки подумали, що втома здолала їхнього сина просто за комп'ютером і він заснув, впавши на підлогу. Але дійсність виявилася набагато жахливішою, ніж могли собі уявити батьки.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Комп'ютерні ігри, HB
Комп'ютерні ігри, HB

Лікарі пояснили смерть школяра інсультом, який стався через нічні ігри на комп'ютері. Батьки хлопця застерігають людей по всьому світу з надією, що трагедія їхньої сім'ї стане попередженням для інших.

Нагадаємо, раніше Скалецька перевірить несумлінних лікарів

Як повідомляв портал "Знай.ua", вченим вдалося оживити мертвий мозок

Також "Знай.ua" писав, що дівчина загинула через телефон в руках