Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон стане королевою-консортом, коли її чоловік, принц Вільям, посяде монарший трон. Кейт особливо полюбилася британцям своєю водночас простою, проте достойною королівської корони поведінкою.

Кейт Міддлтон часто помічають під час покупок з дітьми. Перед початком навчання герцогиня, як справжня любляча матуся, обирала нове взуття для принца Джорджа та принцеси Шарлотти, повідомляє Ibtimes.

Кейт Міддлтон, Getty
Кейт Міддлтон, Getty

Герцогиня Кембриджська також була помічена з подругами у місцевому пабі. Британська преса повідомляє, що Кейт Міддлтон скористалася для цього таємним входом через задню алею, встановлену для принца Гаррі ще в холостяцькі дні.

Британці неодноразово помічали Мідллтон, наприклад, у бакалійній крамниці чи під час покупки зелені. Зазначається, що герцогиня не проти поторгуватися з продавцями. Проте, таку звичку має не лише вона — сама Єлизавета II полюбляє торги. За словами Анжели Келлі, перукаря Єлизавети II, одного разу королева мало не пропустила свій рейс, вимагаючи повернення податку на тканину, яку вона придбала для монарха в Сінгапурі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кейт Міддлтон, Getty
Кейт Міддлтон, Getty

Крім того, Кейт Мідллтон особисто забирає своїх дітей зі школи. У 2018 році дружину принца Вільяма сфотографували за кермом свого Range Rover, коли вона їхала забирати принца Джорджа зі школи.

Під час подорожей із дітьми Кейт готує для них пакунки з обідами та закусками. Одного разу в салоні автомобіля навіть було сфотографовано посуд, наповнений смаколиками.

Кейт Міддлтон та принц Вільям з дітьми, Press Association
Кейт Міддлтон та принц Вільям з дітьми, Press Association

Нагадаємо, раніше королева Єлизавета відмовилася від хутряного одягу

Як повідомляв портал "Знай.ua", принци Гаррі та Вільям об'єднаються заради святої мети

Також "Знай.ua" писав, як Кейт Мідллтон завоювала беззаперечний авторитет у королівській родині