Стало відомо, що в Москві, в понеділок, 11 листопада, слідчі порушили кримінальну справу про вбивство за фактом загибелі жінки з дитиною, які випали з вікна. Про це повідомила представник столичного главку Слідчого комітету Юлія Іванова.

Швидка допомога

"За попередніми даними, вранці 11 листопада біля житлового будинку, розташованого в Бабушкінський районі, виявлено без ознак життя тіло жінки та малолітньої дитини. Також виявлено малолітній хлопчик на вигляд 6 років, яким зараз надається комплекс реанімаційних заходів", - розповіла вона.

До того ж, Іванова наголосила, що за фактом інциденту порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 105 КК РФ.

Жінка вистрибнула з вікна з маленькими дітьми

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також, за словами джерела, з незрозумілих причин, жінка з двома маленькими дітьми випала з вікна квартири на північно-сході Москви.

Даний інцидент стався в будинку №6 на вулиці Чичеріна. Жінка випала з дівчиною у віці 1,5 року і 6-річним хлопчиком. В результаті, мати з малям померли, а хлопчика доставили в одну з лікарень у важкому стані.

Нагадаємо, що на Рівненщині 19-річна мати побила новонародженої дитини, а потім закрила його в кімнаті гуртожитку і пропала.

Як повідомляв портал Знай.ua, під Дніпром 2-річного хлопчика біля річки. Він пропав 22 жовтня в селі Звонецкое Солонянського району.

Також портал Знай.ua писав, що в одній зі шкіл Києва стався жахливий інцидент. У школі №173 за адресою проспект Відрадний, 20 з вікна четвертого поверху випала 12-річна дівчинка.