У Росії трапився приголомшливий випадок — дітям зробили гірку, використовуючи землю, привезену із кладовища. Більше того, із ґрунту виднілися могильні хрести та поминальні вінки.

В Омській області Росії в одному з сіл місцева влада насипала гору, щоб створити гірку для дітей. Щоправда, походження землі вражає — її доставили з Красноярського кладовища.

Відео із моторошними кадрами потрапило у мережу. Очевидці зняли розкидані впереміш із землею вінки, хрести та стовпи від могильних огорож. Місцеві мешканці обурені, як глава адміністрації міг погодитися на таке "неподобство". Водночас влада намагається виправдатися і запевняє, що "ритуальні відходи" прибрали.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ось уявіть, наші діти будуть кататися на цьому. Це блюзнірство натуральне. Віночки, хрестики. І гірку! Які витівники! Під купою глини ховаються з кладовища вінки і хрести",- мешканці села. Мешканці села

Нагадаємо, раніше у Росії, хворого на менінгіт курсанта, відправили прибирати сніг, хлопець помер

Як повідомляв портал "Знай.ua", мільйони заробітчан терміново залишають Польщу

Також "Знай.ua" писав, що у Польщі знайшли мертвими українських заробітчан