Пасажирський лайнер авіакомпанії American Airlines через погані погодні умови потрапив у дуже небезпечне положення. Пілоти літака прийняли рішення посадити борт на смугу, яку негода вкрила товстим шаром льоду.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських журналістів і відеозапису НП в мережі Facebook.

BREAKING: American Airlines flight AA4125 from Greensboro flyfrompti to O’Hare slides off runway in Chicago this morning. Passengers tell me everyone is OK, deplaned, and on buses headed to the terminal. Video: Joseph Lian Warning: language ABC11 ABC News

Geplaatst door Andrea Blanford op Maandag 11 november 2019

Літак, який прямував рейсом з Північної Кароліни до Іллінойсу потрапив у складні погодні умови під час посадки на смугу. Так, в аеропорту Чикаго лютує снігова буря, а смугу приземлення було вкрито льодом. Літак довго кружляв над аеропортом, але треба було приймати якесь рішення.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

За інформацією журналістів, для того, щоб повітряне судно змогло здійснити м'яку посадку було прийнято рішення впертися одним крилом лайнера в землю. Насправді таке приземлення виявилося досить жорстким – повітряне судно викотилося за межі посадкової смуги.

Нагадаємо, український "Антонов" вперше за 4 роки продав літак: "служитиме" в обороні далекої країни.

Як повідомляв Знай.uа авіакомпанії можуть відібрати ручну поклажу у пасажирів: що відбувається.

Знай.uа писав, стюардеси розповіли, що думають про пасажирів - тримайтеся міцніше: йога, коньяк, 100 баксів і багато чого іншого.