У Росії стався випадок крайньої жорстокості. Відтак, в одному із місцевих коледжів, студент спочатку влаштував криваву стрілянину, а потім скоїв самогубство, передає Telegram-канал "112".

Як відзначається, кривавий злочин стався в Амурському коледжі будівництва та житлово-комунального господарства. Відтак, стрілянину влаштував студент 4 курсу 19-річний Данило Засорін. А розпочалося все з того, що хлопця вигнали з аудиторії за запізнення. Щоправда, це, ймовірно, не дуже сподобалося студенту, тому через деякий час він повернувся з п'ятизарядною рушницею у руках та знову зайшов на пару.

Зі слів, потерпілих, у той момент, коли хлопець увійшов зі зброєю, всі студенти сховалися під парти. Стояти залишився тільки один з них. "Ти що, безсмертний? Давай перевіримо", – звернувся до нього зловмисник та пустив у його кулю. За попередніми даними, загиблим виявився Олексій Голубничий.

Данило Засорін, фото - "Поъем"
Данило Засорін, фото - "Поъем"

Після цього, молодик почав розстріл свої одногрупників. У результаті, трьох постраждалих госпіталізували. 17-річного Єгора Стасюка стрілець поранив у стегно, інший студент Касьян Каманець отримав кулю в шию, Владислав Рожков поранений у сідницю.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Після такого на місце негайно викликали правоохоронців, які заблокували зловмисника в аудиторії. Однак, все пішло не так, як гадали поліцейські. Зловмисник не захотів здаватися та, підстреливши копа, скоїв суїцид.

Вбитий студент, фото - Life shot
Вбитий студент, фото - Life shot

В результаті кривавої стрілянини постраждало троє людей, двоє було вбито, серед них і зловмисник, та поранений один правоохоронець.

Пізніше в мережі показали відео, зняте в перші хвилини після стрільби. "Така, хлопці, у нас тут обстановка. Мамо, як страшно! Зараз на носилках виносити дітей будуть, хто важкий", – говорить автор кадрів.

Нагадаємо, раніше у Росії, хворого на менінгіт курсанта, відправили прибирати сніг, хлопець помер

Як повідомляв портал "Знай.ua", мільйони заробітчан терміново залишають Польщу

Також "Знай.ua" писав, що у Польщі знайшли мертвими українських заробітчан