У передмісті британського міста Ліверпуль виявили мертвого крокодила. Про це повідомляє газета Liverpool Echo.

Рептилію помітили на дорозі недалеко від лікарні. Очевидиця розповіла виданню, що здалеку прийняла його за гілку. "Коли ми наблизилися, молодий чоловік сказав мені: "Це ж крокодил", але я відповіла, що цього не може бути", — стверджує вона.

Жінка сподівалася, що це м'яка іграшка, поки не підійшла впритул і не побачила крокодилячі зуби і кістки. За її словами, мертвий крокодил був розірваний надвоє. Інші свідки кажуть, що кілька годин тому бачили його цілим.

Походження крокодила поки не з'ясовано. Користувачі соцмереж, обговорювали викладені очевидцями знімки, припускають, що його міг викинути любитель екзотичних тварин. За іншою версією, він сам втік від господаря і помер від холоду. В останні дні температура в Ліверпулі не піднімається вище 10 градусів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, скандальний Дорн переспівав легендарну пісню ВВ українською мовою: сподобалося не всім.

Як повідомляв портал Знай.ua, волонтери врятували цуценя з незвичною особливістю, відео.