Як повідомляють іноземні ЗМІ, нещодавно Хілларі Клінтон, експерший леді США, приїхала до Меган Маркл і принца Гаррі. Клінтон таємно прийняли в королівській резиденції Фрогмор у Віндзорі, графство Беркшир. Зустріч була закрита і особиста, журналісти на ній присутні не були.

За даними іноземних ЗМІ, організацією зустрічі могла займатися помічниця Меган і Гаррі зв'язків з громадськості - Сара Латам. У минулому жінка співпрацювала з Клінтон, коли у тої була президентська кампанія.

Фрогмор, Daily Mail
Фрогмор, Daily Mail

Інсайдери в іноземних виданнях повідомляють, що Меган і Хілларі охрестили свою зустріч - "зустріччю двох фанаток".

"Меган захоплюється Хілларі, і це взаємно. Це була дуже мила і тепла зустріч. Вони фанатіють один від одного!", - повідомив інсайдер.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Меган Маркл, GettyImages
Меган Маркл, GettyImages

Не дивно, що така зустріч відбулася. Хілларі Клінтон неодноразово публічно виступала в підтримку Меган Маркл і вставала на її захист. Клінтон говорила: "Хочеться по-материнськи її втішити і обійняти. Господи, як я хочу її обійняти!".

Нагадаємо, раніше принц Гаррі глибоко стурбований здоров'ям Меган Маркл: "Принцеса Діана також...".

Також Знай.uа писав, що королева Єлизавета II втрутилася у відносини між Гаррі і Вільямом: регулярно відвідує і дає поради Меган Маркл.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Меган Маркл і принц Гаррі порушили багатовікову традицію, королева образиться: "Різдво буде напруженим".