Колишня перша леді США і політик, 72-річна Хілларі Клінтон неодноразово публічно висловлювала підтримку Меган Маркл, герцогині Сассекській і дружині принца Гаррі. Клінтон в черговий раз підтримала Меган Маркл після цькування в мережі.

Меган Маркл, Instagram
Меган Маркл, Instagram

Експерша леді сказала під час рекламного туру на честь книги The Book of Gutsy Women, яку вона написала разом з дочкою Челсі: "О боже, я хочу обійняти її (Меган, - ред.)! Як мати, я просто хочу покласти руку їй на плече. Я просто хочу сказати їй, щоб вона трималася і не давала цим поганим людям збити себе з пантелику. Продовжуй робити те, що вважаєш правильним".

Клінтон зазначила в радіоефірі ВВС, що людям необхідно порадіти за Меган Маркл і принца Гаррі, адже їх історія про справжнє кохання: "Вона закохалася в нього, а він закохався в неї, і всім слід порадіти за них, тому що це справжня історія кохання. Просто подивіться на них, і ви побачите це".

Клінтон додала, що прекрасно розуміє, що таке, коли за кожним твоїм кроком стежать журналісти. Вона також вважає, що негатив у бік Маркл пов'язаний з расизмом та сексизмом: "Не думаю, що в цьому є які-небудь сумніви. Можна просто почитати соціальні мережі з моменту оголошення про заручини. І те, що британські ЗМІ друкували на своїх сторінках, було просто жахливим".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Хілларі Клінтон, Washington Post
Хілларі Клінтон, Washington Post

Хілларі Клінтон побажала королівській парі найкращого: "Я дійсно бажаю їй та її чоловікові всього найкращого, тому що вони борються за те, щоб їхнє життя було сповнене сенсу і була чесним в їх власному розумінні, а це досить складно в сучасному світі, але це ще важче, якщо ви публічна людина".

Політик також зазначила, що Меган Маркл - дивовижна, і у неї вийшло за себе постояти: "Ви знаєте, люди не вибирають, кого вони закохуються, вони просто закохуються. І вона дивовижна молода жінка, у неї неймовірна історія, і вона змогла постояти за себе".

Меган Маркл і принц Гаррі, The Irish Sun
Меган Маркл і принц Гаррі, The Irish Sun

Нагадаємо, раніше принц Гаррі глибоко стурбований здоров'ям Меган Маркл: "Принцеса Діана також...".

Також Знай.uа писав, що королева Єлизавета II втрутилася у відносини між Гаррі і Вільямом: регулярно відвідує і дає поради Меган Маркл.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Меган Маркл і принц Гаррі порушили багатовікову традицію, королева образиться: "Різдво буде напруженим".