Курйозний випадок стався у Фінляндії. Там суд зобов'язав місцевого рибака заплатив за одну рибину, яку він спіймав, понад сім тисяч євро. А виною став знімок, який горе-чоловік опублікував у соцмережі.

Як відзначається у містечку Лієкса, що в Північній Карелії, місцевий житель спіймав озерного лосося довжиною 84 см. Відтак, браконьєру не прийшло нічого кращого в голову, як похизуватись своїм уловом в соцмережах.

Лосось, фото - Зоогалактика
Лосось, фото - Зоогалактика

Після цього чоловіка затримали, а пізніше і взагалі відбувся суд над ним. Якщо раніше за незаконну ловлю озерного лосося практично не карали, тому що розмір компенсації не був визначений законом, то наразі, згідно з рішенням суду, одна риба обійшлася любителю незаконної риболовлі в сім тисяч євро.

Підкреслюється, що відтепер це вважається найдорожча риба, коли-небудь спіймана в Фінляндії.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що група дайверів вперше за 14 років відвідала уламки легендарного "Титаніка". Лайнер серйозно постраждав від глибоководних течій, солі і бактерій, які роз'їдають метал.

Як повідомляв портал Знай.uа, секретний бункер Горбачова показали на відео.

Також портал Знай.uа писав, що чудовисько з великим тулубом, схожим на гриву з гребенем і довгим хвостом, помітили у Чорному морі