Міністерство промисловості Японії збирається запровадити з квітня 2020 року субсидії на невеликі електрокари, щоб стимулювати японців їх купувати.

Японія, Travelify
Японія, Travelify

Ця ініціатива розрахована в основному на літню частину населення. Субсидіювати будуть купівлю невеликих електромобілів, якими легко керувати. Їх максимальна швидкість близько 60 км/год. В уряді сподіваються, що літні японці зацікавляться цією пропозицією і почнуть купувати електрокари.

Маленький електрокар, фото: Електрокари.ру
Маленький електрокар, фото: Електрокари.ру

Подібний одномісний електрокар коштує приблизно 8 тис. доларів, це досить велика ціна. Уряд покладає надії на те, що якщо на такі електромобілі люди зможуть отримувати субсидії, то число продажів значно зросте.

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Ініціативу збираються вводити з квітня 2020 року - з початку нового фінансового року.

Нагадаємо, раніше через Крим Японія видворила світову зірку джазу: "Насильно поміняли...".

Також Знай.uа писав, що Японці показали суперкар з дерева: відео.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Олена Зеленська була вражена відвідуванням школи: поспілкувалася з дієтологом і сходила на фізкультуру - "Оцінки не важливі".