Микита Ісаєв, російський політолог, голова громадсько-політичного руху "Нова Росія" і директор Інституту актуальної економіки помер на 41 році життя.

Аліна Жестовская, помічника Ісаєва, підтвердила інформацію про його смерть, яку раніше розповсюдили ЗМІ, на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні вночі раптово пішов мій коханий чоловік, сенс і суть всього. Ми були в цей момент разом. Він дуже багато робив для мене і навіть у цей момент, який я поки не розумію, як пережити, він опинився поруч зі мною", - написала Жестовская в пості.

Скріншот поста, Facebook
Скріншот поста, Facebook

Олександр Макаренко, спікер Ісаєва, розповів, що політик помер у поїзді з Тамбова до Москви. У Тамбові він працював, повідомляється, що ймовірною причиною смерті могла стати зупинка серця.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Микита Ісаєв, ЯРНовости
Микита Ісаєв, ЯРНовости

Telegram-канал Mash повідомляє, що під час поїздки Ісаєву стало погано, йому викликали "швидку допомогу". Джерело повідомляє, що він помер до приїзду лікарів. Медики констатували смерть від серцево-судинної недостатності та зупинки серця. Тіло Ісаєва доставили на Павелецький вокзал, Москва.

Останнє повідомлення Ісаєва в соціальних мережах датоване 15 листопада. У пості він пише:

"Залишаю тут боротися тих, хто знає свій регіон краще за мене. Я ж включаю регіон в свої списки найбільш активних опозиційних груп. 2019 – 2021 роки на Тамбовщині будуть дуже цікавими".

Скріншот поста, Facebook
Скріншот поста, Facebook

Нагадаємо, раніше мовчання вбиває: по всій Україні пройшли акції до річниці смерті Каті Гандзюк.

Також Знай.uа писав, що Гройсман, Кличко, Аваков та інші: у Києві попрощалися з загиблими екснардепом Кутовим.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що батько прем'єра загинув від раку: боровся з усіх сил, рідні не знаходять собі місця.