В Таїланді чоловік втік від дружини з виграшним лотерейним білетом, тому що не побажав поділитися з нею виграшем. Подружжя не змогло домовитися про чесний розподіл грошей, через жадібність чоловіка.

Все почалося з того, що 16 листопада, Порнтида Чамнанвет і її чоловік Віджак Ваннапрасит купили лотерейний білет, і в результаті сімейна пара виграла чималу суму — шість мільйонів батів, що становить близько 4,5 млн гривень.

Лотерея, фото: expres.ua
Лотерея, фото: expres.ua

Свій виграш пара встигла зареєструвати у поліційному відділку, де чоловік та дружина домовилися поділити гроші порівну. Згоду тайці скріпили підписами на лотерейному білеті.

Однак вже наступного дня щось змусило чоловіка змінити свою думку і він поставив дружину перед фактом, що віддасть їй лише третину виграшу. Порнтида Чамнанвет, відповідно, не була згодна з таким рішенням і між подружжям зав'язався конфлікт. В результаті сварка закінчилася тим, що Ваннапрасит забрав лотерейний білет і втік з дому.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Лотерея, фото: Getty Images
Лотерея, фото: Getty Images

Чамнанвет вирішила просто так це не залишити і 17 листопада, подала в місцеву поліцію заяву з проханням не видавати чоловікові готівку за вкраденим виграшним білетом. Згідно зі словами юриста, Ваннапраситу може загрожувати до трьох років позбавлення волі за незаконне привласнення квитка.

Подія набрала широкого розголосу у тайській пресі, мабуть, через це чоловік, злякавшись кримінального переслідування, повернувся до дружини. Пара домовилася поділити виграш порівну і первести його у готівку.

Нагадаємо, раніше англійські фермери знайшли багатомільйонний скарб

Як повідомляв портал "Знай.ua", ірландці шукали загублену обручку, але натрапили на скарб

Також "Знай.ua" писав, що будинок Гітлера в Австрії спіткала неочікувана доля