23 листопада, німецька поліція попросила близько 900 чоловіків пройти ДНК-тест, щоб допомогти розкрити жахливе вбивство 11-річної дівчинки. Злочин стався у західному місті Гревенбройх 23 роки тому.

Давній злочин стався у 1996 році — дівчина Клаудія Руф була викрадена, зґвалтована і задушена невідомим вбивцею. Свого часу вбивство потрясло країну і викликало великий резонанс.

Тест ДНК, фото: МТРК "Мир"
Тест ДНК, фото: МТРК "Мир"

Поліціянти виявили сліди ДНК злочинця на тілі дівчини, отож зараз вони сподіваються з допомогою тесту ДНК знайти вбивцю. Співробітники поліції запросити 900 чоловіків, яким на момент вбивства дівчини було від 14 до 70 років, здати слину для аналізу та пройти опитування.

Оскільки, є малоймовірною поява на масштабному тестуванні справжнього вбивці Клаудії Руф, проте слідчі очікують, що прийти на тестування може родич злочинця і завдяки цьому вдасться вийти на вбивцю.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Подібна перевірка буда здійснена місцевими правоохоронними органами у 2010 році, проте виявилася безуспішною. Тоді аналіз ДНК провели 350 чоловікам. Поліцейські запевняють, що на сьогодні у них з'явилися нові дані, які допоможуть виявити вбивцю.

Німецька поліція, фото: 24news.com.ua
Німецька поліція, фото: 24news.com.ua

Тест ДНК, фото: 24tv.ua
Тест ДНК, фото: 24tv.ua

Нагадаємо, раніше в Таїланді чоловік втік від дружини, щоб не ділитися з нею виграшем у лотерею

Як повідомляв портал "Знай.ua", будинок Гітлера в Австрії спіткала неочікувана доля

Також "Знай.ua" писав, що сімейна пара з Англії знайшла багатомільйонний скарб під час ремонту на фермі