У столиці Афганістану Кабулі стався потужний вибух. Зрив пошкодив транспортний засіб ООН, у результаті загинула людина. Про це пише Tolo News.

"У Кабулі, поблизу району Макрораян, у неділю ввечері стався вибух, мішенню якого був автомобіль Організації Об'єднаних Націй, унаслідок вибуху одна людина загинула, п'ять інших було поранено", - зазначили у Міністерстві внутрішніх справ.

комітет ООН
комітет ООН

Речник міністерства Нусрат Рахімі заявив, що жертвою вибуху став іноземний громадянин. Поки що не повідомляють, мешканець якої саме країни загинув внаслідок вибуху.

Міжнародний суд ООН, фото: galinfo.com.ua
Міжнародний суд ООН, фото: galinfo.com.ua

Очевидці заявили, що кількість жертв може зрости.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Путін підписав закон: ООН не зможе судити Росію за злочини проти цивільних під час війни.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Гаазі почалися перші судові слухання Арбітражного трибуналу, сформованого згідно з додатком VII Конвенції ООН по морському праву по справі про порушення імунітету трьох українських військово-морських суден і 24 членів їх екіпажів.

Також портал Знай.ua писав, що Міжнародний суд ООН оголосив, що має юрисдикцію розглядати спір проти Росії відносно застосування і тлумачення Міжнародної конвенції про боротьбу з фінансуванням тероризму та про ліквідацію всіх форм расової дискримінації.