На днях знаменита 38-річна герцогиня Сассекська Меган Маркл вчергове отримала "порцію" негатива в свій бік. Відтак, її рідний 80-річний дядько Майк розповів про свої образи, які вже давненько затаїв на племінницю, пише Daily Mail.

Як відзначається, на цей раз зі сенсаційним зверненням виступив брат її батька Томаса, який в минулому побудував кар'єру дипломата. Так, він розповів, як ще раніше молодій 20-річній Маркл допомагав реалізуватися, а зараз вона і не пам'ятає про нього. Тоді Майк влаштував її на престижне стажування в якості молодшого прес-офіцера в американському посольстві в Аргентині.

"Я, напевно, зробив для неї більше, ніж багато. Я особисто розмовляв з послом в Аргентині щодо її. Я допомагав їй і нічого не просив взамін. Однак Меган піднялася в суспільстві і залишила нас позаду", - каже обурено чоловік.

За його словами, він як і раніше не спілкується з Меган. А якби племінниця хотіла налагодити відносини, вона б зробила перший крок, зізнався екс-дипломат:

"Сумніваюся, що я знову почую її. Хоча і хотів би. Я не розумію, як вона ставиться до своєї сім'ї. Мені це не дуже подобається".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Меган Маркл, GettyImages
Меган Маркл, GettyImages

Як каже Маркл, в такому відношенні до родини, ймовірно, причетний його брат.

"Вона любить командувати персоналом, тому що її розпестив мій брат. Він дуже любив її - більше, ніж інших своїх дітей. Том проводив з нею більше часу, допомагав в школі і все таке інше. У нього з нею було більше взаєморозуміння, ніж з іншими дітьми. Вона була для нього примадонною, він дуже добре з нею спілкувався", - сказав він

Зауважимо, що дядько теж не був запрошений на королівське весілля племінниці в Віндзорському замку. Попри хворобу Паркінсона і слабке серце, Майк сказав, що, "безумовно", відправився б до Англії, але запрошення так і не отримав.

Нагадаємо, раніше британці відмовилися утримувати Меган Маркл: апетити дружини принца Гаррі виявилися непідйомними.

Також Знай.uа писав про три талісмани Кейт Міддлтон: у головної конкурентки Меган Маркл помітили....

Ще Портал Знай.uа повідомляв, за що Меган Маркл недолюблює Кейт Міддлтон.