У Лондоні на одному з головних мостів сталася стрілянина, один чоловік, швидше за все злочинець, загинув. Поліція вже оточила місце події, туди нікого не пускають. Про це повідомляє BBC. Так, стало відомо, що на Лондонському мосту кілька чоловіків напали на іншого, після чого прибула поліція і сталася стрілянина.

В місцевій поліції підтвердили інформацію про напад, там порадили людям обходити це місце стороною на час слідства, і дослухатися до розпоряджень правоохоронців. За даними копів, їм повідомили про озброєного чоловіка, який напав на перехожих з ножем. Також деякі свідки побачили на злочинця так званий "шахідський пояс" – це жилет з вибухівкою. Однак пізніше з'ясувалося, що він був муляжем. Повідомляється також про п'ять постраждалих, серед яких один загиблий, який імовірно і був нападником.

Нагадаємо, мінер мосту Метро в Києві почув вирок суду.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що пивзавод "Балтика" злетів на повітря, осколки зачепили людей.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Львові сотні людей евакуювали з вокзалу через загрозу теракту.