29 листопада в Лондоні, столиця Великобританії, на Лондонському мосту сталася перестрілка. Один чоловік загинув - його застрелили поліцейські, п'ятеро постраждали. Повідомлялося, що на мосту стався збройний напад. Очевидці розповідали, що на одному з нападників був одягнений у жилет, схожий на жилет з вибухівкою. Пізніше виявилося, що це був муляж.

30 листопада королева Єлизавета II разом з принцом Філіпом висловила співчуття усім, хто постраждав в результаті інциденту.

Єлизавета II, фото - The Telegraph
Єлизавета II, фото - The Telegraph

Повідомлення королеви опублікували на офіційній сторінці Єлизавети II і принца Філіпа в соціальній мережі Instagram.

Скріншот поста, Instagram
Скріншот поста, Instagram

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Королівська сім'я написала такі слова в повідомленні:

"Принц Філіп і я були засмучені новинами про терористичну атаку на Лондонському мосту. Ми молимося і глибоко співчуваємо всім, хто втратили своїх близьких, і хто постраждав у результаті вчорашньої жахливої жорстокості. Я висловлюю подяку поліції і швидкій допомозі, а також хоробрим громадянам, які ризикували своїм життям, щоб самовіддано допомогти і захистити інших людей".

Нагадаємо, раніше Єлизавета II позбавила Меган Маркл королівських прикрас: що відбувається за лаштунками монаршої сім'ї.

Також Знай.uа писав, що королева Єлизавета II може відректися від престолу: хто буде керувати Великобританією.

Ще Портал Знай.ua повідомляв, що чоловік Міддлтон зробив максимум для покарання принца Ендрю за безсоромний вчинок: Єлизавета II позбавила сина найоловнішого.