Меган Маркл і Кейт Міддлтон - високопоставлені члени королівської родини, вони обоє замужем за онуками королеви Єлизавети II. У день весілля обидві герцогині позичали для урочистостей приголомшливі тіари з королівської колекції Єлизавети ІІ.

З тих пір Кейт позичила більше коштовностей із колекції, ніж Меган. Про те, чому Меган Маркл не носить коштовностей, як Кейт Міддлтон, пише видання Еxpress.

На початку цього року повідомлялося, що королева заборонила Меган Маркл носити коштовності з королівської колекції, а саме діамантову тіару, яка належала принцесі Діані.

І хоча королева часто позичала ювелірні вироби королівським особам, включаючи Кейт, вона не надала Меган тієї ж привілеї.

"Це дивна ситуація, яка тривала за лаштунками протягом останніх кількох місяців і викликала напругу і засмучення, особливо для Гаррі", - писало видання The Sun, посилаючись на слова інсайдера.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще



Лише сама Королева і довірені радники вирішують, які предмети з Королівської колекції і кому позичати. А з того моменту, як Меган стала частиною монаршої сім'ї, її вкрай не часто можна було помітити в коштовностях, які належать до королівської колекції, що очевидно бути обумовлено рішенням, прийнятим королевою.

Адже Королева повинна дати згоду на те, щоб будь-які королівські коштовності носити на публіці. Саме Єлизавета ІІ відповідає за королівські коштовності - величезну колекцію всіх артефактів, якими володіють Великобританія та Королівська родина.

"Сюди входять деякі знакові цінні ювелірні вироби, багато з яких були позичені принцесі Діані", - зазначає видання.

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі показали невідомі зі свого фото з весілля

Як повідомляв портал Знай.ua, британці відмовилися утримувати Меган Маркл

Також Знай.ua писав, за що Меган Маркл недолюблює Кейт Міддлтон.