27 листопада 2017 року принц Гаррі і Меган Маркл, герцог і герцогиня Сасекські, оголосили про свої заручини. На честь цієї знаменної дати на офіційній сторінці в Instagram опублікували привітання.

Пост Меган Маркл і принца Гаррі в Instagram
Пост Меган Маркл і принца Гаррі в Instagram

Вони опублікували три фотографії, на які потрапили зворушливі моменти з життя герцога і герцогині. Одна з фотографій виявилася з особистого архіву - це чорно-білий знімок з найважливішого дня у їхньому житті, його зробили під час весілля Меган Маркл і принц Гаррі. Раніше це фото не показували громадськості.

Меган Маркл і принц Гаррі, Instagram
Меган Маркл і принц Гаррі, Instagram

Меган Маркл і принц Гаррі вже давно не з'являлися разом на публіці і влаштували собі довгі різдвяні канікули. Протягом 6 тижнів вони вирішили не займатися ніякими офіційними справами, а просто відпочити. Однак, вони не закинули свою сторінку в Instagram, розповідають там про те, що відбувається в житті, і радують шанувальників новими фотографіями.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Меган Маркл и принц Гарри, Instagram
Меган Маркл і принц Гаррі, Instagram

Нагадаємо, раніше британці відмовилися утримувати Меган Маркл: апетити дружини принца Гаррі виявилися непідйомними.

Також Знай.uа писав про три талісмани Кейт Міддлтон: у головної конкурентки Меган Маркл помітили....

Ще Портал Знай.uа повідомляв, за що Меган Маркл недолюблює Кейт Міддлтон.