Стало відомо, що у Лондоні до прибуття копів громадяни знешкодили терориста бивнем нарвала та вогнегасником. Серед них виявився чоловік, який був довічно засуджений за вбивство. У мережі оприлюднили відповідне відео.

Теракт в Лондоні

"Кадри, зняті перехожими, показали мужність і рішучість тих, хто зіткнувся з Усманом Ханом в момент після того, як він здійснив свою атаку. На лондонському мосту можна побачити двох чоловіків, озброєних тим, що потрапило під руку – пятифутовым бивнем нарвала і вогнегасником", – повідомили ЗМІ.

Так, в будівлі Гільдії рыботорговцев "Фишмонгерс Хол", яке знаходиться поблизу Лондонського мосту. Там проходила конференція, присвячена реабілітації зеків. Вбивця взяв участь в навчальній сесії і відвідав кілька семінарів, де розповів про відбуття терміну за участь в підготовці теракту.

Теракт в Лондоні

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Приблизно о 14:00 28-річний Усман Хан напав на людей. Він поранив 5 осіб, з яких 2 померли в лікарні. Швидше за все його цілями були студенти і викладачі, які брали участь у конференції.

Після нападу зловмисник вибіг на Лондонський міст, де його застрелили копи. За Ханом гнались кілька людей. Проти злочинця чоловіки використовували бивень нарвала довжиною понад 1,5 метра і вогнегасник. Слід зазначити, що ріг вони запозичили в будівлі, де все почалося.

Серед цих людей був 42-річний Джеймс Форд, який був довічно засуджений за вбивство. Його достроково звільнили в день нападу терориста.

Нагадаємо, що контрольована Кремлем терористична організація "ДНР" ухвалила так званий "закон про держкордон", згідно з яким фейкова республіка "розширилася" на всю Донецьку область.

Як повідомляв портал Знай.ua, суд визнав винним чинного президента південноамериканської країни Сурінам Дизере Баутерсе у вчиненні вбивства 15 політичних супротивників в 1982 році.

Також портал Знай.ua писав, що королева Єлизавета II разом з принцом Філіпом висловила співчуття усім, хто постраждав в результаті нападу в Лондоні.