Екстремістське угруповання ІДІЛ підтвердила вбивство свого ватажка Абу Бакра аль-Багдаді і назвала нового лідера. Про це повідомляє Reuters з посиланням на інформаційне агентство AMAQ, близьке до ІД.

За словами бойовиків, аль-Багдаді і його близький соратник Абу аль-Хасана аль-Мухаджира були вбиті внаслідок спецоперації США. Новим лідером "Ісламської держави" став Ібрагім аль-курайш.

Раніше президент США Дональд Трамп повідомляв, що американським військовим вдалося ліквідувати ватажка ІДІЛ Абу Бакра аль-Багдаді.

Нагадаємо, у мережі з'явилися фото і відео з ліквідації ватажка "Ісламської держави" Абу Бакра аль-Багдаді. Керівник центрального командування США генерал Френк Маккензі заявив, що особу вбитого ватажка ІДІЛ вже підтвердив тест ДНК.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, стало відомо, що в операції з ліквідації ватажка ІДІЛ взяла участь службова собака по кличці Конан.

Також портал Знай.ua писав, в мережі показали фото ймовірного терориста-смертника, який був винуватцем теракту на Шрі-Ланці.