Другого сина королеви Великобританії Єлизавети II принца Ендрю звинуватили у корупційних зв’язках з відомим мультимільйонером Девідом Роулендом, повідомляє видання “Daily Mail”.

Як повідомляється, принц Ендрю, в період, коли обіймав посаду спеціального представника Великобританії по міжнародній торгівлі та інвестиціях, користувався службовим становищем для просування приватного люксембурзького банку Banque Havilland, який належить Роуленду. Також герцог ділився з мультимільйонером секретними урядовими документами, чим допомагав йому приймати правильні бізнес-рішення.

Принц Ендрю і британська королева на кінній прогулянці, BBC Newsnight
Принц Ендрю і британська королева на кінній прогулянці, BBC Newsnight

Крім того, разом із Роулендом принц Ендрю володів офшорною компанією Inverness Asset Management, яку було закрито в цьому році. Під час офіційних візитів герцог пропонував заможним людям вкластись у цей бізнес, у якому його доля складала 40 відсотків.

Нагадуємо, що раніше королева Єлизавета позбавила Ендрю права займатись громадською роботою та скасувала святкування його 60-річчя через дружбу принца із скандальним мільйонером Джеффрі Епштейном.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа вічна ворожнеча Маркл і Міддлтон: королівська сім'я в кроці від розколу, герцогині вийшли на стежку війни.

Знай.uа писав, Меган Маркл відрізали від королівської сім'ї: подалі від Єлизавети II і Кейт Міддлтон.