Після гучного секс-скандалу з фінансистом Джеффрі Ептшейном британська королева позбавила свого сина принца Ендрю роботи. Тепер принц не зможе займатися громадською роботою і вирішила скасувати святкування його 60-річчя. Також відомо, що весілля його доньки принцеси Беатріс національне телебачення Британії транслювати не буде, воно пройде у звичайній обстановці.

Від цих подій британська королева вирішила відволіктися вельми цікавим способом — кінною прогулянкою. Папарацці зловили її з Ендрю на території Віндзорського замку. Про це повідомляють британські ЗМІ.

Принц Ендрю і британська королева на кінній прогулянці, BBC Newsnight
Принц Ендрю і британська королева на кінній прогулянці, BBC Newsnight

Так, у листопаді цього року син Єлизавети II, чиє ім'я з літа фігурує в скандальних хроніках через дружбу з мільйонером Джеффрі Епштейном, винного у численних секс-злочинах, дав відверте інтерв'ю у програмі BBC Newsnight.

Джеффрі Епштейн, fakty.ua
Джеффрі Епштейн, fakty.ua

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Відомо, що 59-річний принц заперечував усі звинувачення жертви Вірджинії Джуффре, яка на момент їхньої зустрічі була неповнолітньою. Справжність фотографії, на якій Ендрю обіймає Вірджинію за талію, він також поставив під сумнів.

"Це точно я. Але фотографія зроблена не у Лондоні, тому що зазвичай я ношу костюм і краватку. А на цьому знімку я в дорожньому одязі. До того ж обійми і публічні прояви кохання - це не те, що мені властиво.", - заявив принц.

При цьому протягом усього інтерв'ю Ендрю жалкував про те, що залишався в контакті з засудженим за сексуальне рабство Епштейном, який скоїв суїцид у в'язниці Нью-Йорка в серпні цього року.

"Я кожен день звинувачую себе за це, тому що це не те поведінка, яку повинен демонструвати член королівської сім'ї. Ми з усіх сил намагаємося відповідати найвищим стандартам і вимогам, а я підвів сім'ю.", - зізнався принц Ендрю.

Нагадаємо, на лаві запасних: за що Меган Маркл недолюблює Кейт Міддлтон.

Як повідомляв Знай.uа вічна ворожнеча Маркл і Міддлтон: королівська сім'я в кроці від розколу, герцогині вийшли на стежку війни.

Знай.uа писав, Меган Маркл відрізали від королівської сім'ї: подалі від Єлизавети II і Кейт Міддлтон.