Меган Маркл продовжують критикувати через зайву вагу. Дружина принца Гаррі народила сина ще в травні і зараз попри зайві кілограми, герцогиня Сассекская часто вибирає обтислі наряди, які підкреслюють зміни, що відбулися з її фігурою.

38-річна Меган Маркл є однією із персон, яких найбільше обговорюють у світі. Дискусії викликає ледь не кожне її вбрання та поведінка, але й віднедавна — фігура. Сама ж герцогиня Сассекска наголошує, що є звичайнісінькою жінкою, яка не потребує такої пильної уваги.

Меган Маркл, фото: Eхpress
Меган Маркл, фото: Eхpress

Меган завжди була людиною з власною думкою. Ще до знайомства з Гаррі вона виступала за рівноправність статей, проти расизму і дискримінації за будь-якою ознакою. погляди герцогині можуть бути однією з причин того, що вона не бажає швидко схуднути. Її близькою подругою є Серена Вільямс, яка також має феміністські погляди.

Крім того, Маркл неодноразово висловлювалася про те, наскільки важливо любити себе такою, яка ти є. Герцогиня дотримується позиції, що не потрібно занадто тиснути на свій організм і заявляла, що пишається тим, як зараз виглядає.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Королівський біограф Кеті Ніколл зазначила: "Меган не ходить в спортзал, вона не поспішає повертатися у форму. У неї взагалі немає тренувань, немає навіть ваг. Вона насолоджується цим часом".

Меган Маркл, фото - Jauns.lv
Меган Маркл, фото - Jauns.lv

Крім того, останнім часом ходять чутки про другу вагітність герцогині, яка також може мати вплив на фігуру Меган Маркл. Цілком ймовірно, що через вагітність, яку герцогиня може ретельно приховувати, вона знову почала набирати зайву вагу.

Однією з можливих версій такого ставлення Маркл до своєї ваги є те, що на герцогиню здійснюють тиск громадськість та преса. В результаті дружина принца Гаррі, не бажаючи йти у них на поводу, не робить нічого для схуднення. Проте друзі Меган заявляють, що вона завжди мріяла про популярність і зараз завойовує увагу преси будь-якими способами.

Нещодавно навіть принц Гаррі прокоментував фігуру дружини. На одній із зустрічей герцога та герцогині Сассекських їхня співрозмовниця зазначила, що Меган виглядає просто приголомшливо після народження дитини. Тут Гаррі подивився на дружину й наголосив "Ось бачиш! Я ж тобі казав".

Меган Маркл и принц Гарри, Instagram
Меган Маркл і принц Гаррі, Instagram

Нагадаємо, шанувальники переконані, що Меган Маркл налаштована на нову дитину після однієї підказки

Як повідомляв портал "Знай.ua", Меган Маркл і принц Гаррі задумалися про поповнення в родині

Також "Знай.ua" писав, що Маркл після пологів дуже погладшала, принц Гаррі не стримався