У Росії почали знімати свій фільм за мотивами українського фільму від "Кварталу 95" "Слуга народу". Головну роль у цьому "шедеврі" зіграє узбекистанський гастарбайтер Умід Ісабоєв, адже в Росії вирішили, що автомеханік дуже схожий на українського президента Володимира Зеленського. Узбек прославився завдяки фотографії, яку випадково зробили в московському метро, і яка швидко поширилася в мережі. Тепер його запросили зніматися в кіно.

Умід Ісабоев, Mash
Умід Ісабоев, Mash

Більш того, російський телеграм-канал "Mash" поширив у соцмережах ролик, який нібито є відео зі зйомок фільму за участь Ісабоєва. На кадрах можна побачити під парасолькою вбраного узбецького автомеханіка, якого добряче причепурили і причесали для ролі. Він неспішно крокує, а навколо вовтузиться знімальна група. Як повідомляють російські ЗМІ, зйомки проходять в окупованому Криму, а саме в Ялті.

Нагадаємо, російський двійник Зеленського замінить президента в "95 Кварталі".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кремль підмінив Зеленського.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленського в кріслі президента України "замінить" двійник.