В одному з російських міст назріває серйозний конфлікт. Так, в мережі з'явився вельми скандальний та провокаційний відеозапис, на якому липецький градоначальник Євгенія Уваркіна лається матом на працівників, які займаються облаштуванням міського парку.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ і відео, яке було опубліковано на YouTube.

Обережно, у відео присутня ненормативна лексика!!!

Як і скрізь, в Липецьку прийшла зима, але місцеві будівельники так і не доробили Нижній парк, який реконструюють з літа. Зараз роботи йдуть при мінусових температурах. Всі ці дії відбуваються під контролем мера міста Євгенії Уваркіної. Так, мер пройшлася по Нижньому парку і почала лютувати. Чиновниця виявила покинуту техніку, розкопані ями. Робітників на місці о 9 ранку не виявилося. Жінка зняла відео, в якому нецензурно прокоментувала ставлення будівельників до своїх обов'язків і темпи облаштування парку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Філатов втратив 2 мільярди і "точить ножі" на уряд Зеленського: "З'їмо їх разом".

Як повідомляв Знай.uа мер Запоріжжя Буряк "згодує" півмільйона щурам.

Знай.uа писав, суд "пробачив" Садовому мільйон: у справі мера Львова намітився несподіваний поворот.