Як відомо, до Нового року залишилося буквально кілька тижнів. А тому, чимало мешканців вже завчасно починають готуватися до цього свята. Але, як завжди, не обійшлося і без курйозів. Відтак, у Самарі, що в Росії, місцева влада так намагалася догодити жителям міста, що осоромилася на всю країну.

Тамтешні чиновники встановили ялинку та повісили відповідні постери з привітаннями. Щоправда, чи не вистачило коштів, чи банальна неуважність, але мешканців Самари привітали "З Новим 2015 роком". Втім, слід зауважити, що вже поруч висить нормальний плакат із написом: "З Новим 2020" роком".

Фото - u-news
Фото - u-news

Відповідний знімок, який зроблений жителями міста, швидко розійшовся по просторах інтернету та отримав купу обговорення. Наразі, за попередніми даними, місцева влада вже була поставлена ​​до відома і буде вирішувати ситуацію.

Нагадаємо, українцям розповіли, як просто і швидко схуднути до Нового року: без напружених дієт і тренувань.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, бідну дівчинку накачали алкоголем і наркотиками, щоб "принести в жертву богам".

Також Знай.ua писав, що на дні озера виявили сотні загадкових артефактів.