У понеділок, 9 грудня, в регіоні Іль-де-Франс (Франция) утворився величезний затор через страйки проти пенсійної реформи. Про це повідомляє BFMTV.

600-кілометровий затор у Франції

"В понеділок вранці в регіоні Іль-де-Франс довжина заторів перевищила 600 км. Вражаючі ланцюжка автомобілів сформувалися в напрямку Парижа", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що рух на дорогах досить утруднене із-за страйку проти пенсійної реформи.

Також відомо, що у Франції це не абсолютний рекорд пробок. 6 лютого минулого року через погодні умови була зафіксована пробка довжиною в 739 кілометрів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

600-кілометровий затор у Франції

У неділю, 8 листопада, Національне товариство залізниць Франції скасував більшість поїздів у зв'язку зі страйком проти пенсійної реформи.

Нагадаємо, що у сьогоднішній зустрічі в рамках Нормандського саміту президент Росії Володимир Путін налаштований різко і має намір жорстко дотримуватися колишніх позицій.

Як повідомляв портал Знай.ua, Андрій Пальчевський висловив своє припущення щодо того, що буде відбуватися на зустрічі нормандської четвірки в Парижі.

Також портал Знай.ua писав, що зустрічі Зеленського і Путіна завадили голі Femen, які прорвалися через поліцію в Парижі.