У Чилі розбився літак ВПС з десятками пасажирів на борту. У салоні знаходилося 17 військових і 21 цивільний. Трагедія трапилась 9 грудня, літак пропав з радарів, пише Рoliteka.net.

Пілот борту Hercules C130 перестав виходити на зв'язок через годину після вильоту з аеродрому в місті Пунта-Аренас. Повітряне судно прямувало на антарктичну базу.

Розбився літак, фото LIFE SHOT

Воно займалося перевезеннями персоналу для обслуговування нафтопроводу, який постачає одну з баз. У даний момент пошуками вижили займаються військові та рятувальники.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Як відомо, літак злетів у понеділок в 16:55 з бази Пунта Аренас на півдні країни. А у вівторок о 18:17 зник з радарів без будь-яких попереджень про екстрену посадку.

Літак, фото: Мир космоса
Літак, фото: Мир космоса

Інформації про пасажирів літака поки що немає, відомо, що літак тримав курс на Антарктиду. Нараз у протоці Дрейка проводять пошуково-рятувальні роботи.

Нагадаємо, що аварійна посадка літака в США мало не забрала життя десятка людей. Відтак, на борту перебувало 42 людини, одна у результаті аварійної посадки загибла, двоє серйозно постраждали, ще 10 осіб перебувають у лікарні.

Також Знай.uа писав, що у Німеччині розбився американський винищувач F-16: перші кадри.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про авіакатастрофу АН-12 під Львовом: слідство "заблукало" в трьох версіях.