Зараз світовий ринок презервативів оцінюють у 8 мільярдів доларів, і ця сума може зрости до 2026 року до 15 мільярдів. А завдяки еко-руху на цьому ринку з'явилася нова ніша – веганські презервативи. Хто не в курсі, до складу звичайного презерватива крім основного компонента латексу, входять ще й тваринні білки. Альтернативою стали веганські презервативи, які виробляються з еко-чистого латексу і з рослинним маслом. Більш того, упаковка нових еко-презервативів із спеціальної перероблюваної папери. Про це повідомляє ВВС.

Презервативи, Life
Презервативи, Life

Придумав еко-презервативи німецький стартап, який починав з краундфандинга, а став багатомільйонним бізнесом. А все завдяки попиту на екологічні товари. Філіп Зифер і Вальдемар Цайлер з Берліна запустили свій стартап в 2015 році, вони зізналися, що хотіли продавати те, що швидко продається і не має справи з поверненням. Виходом стали презервативи. Хлопцям вдалося зібрати 100 тисяч євро для старту бізнесу, а потім понеслося.

Так, за 2018 рік компанії Einhorn Зифера і Цайлера вдалося продати 4,5 мільйонів презервативів, а також вони запустили власну лінійку органічних засобів особистої гігієни. Що стосується ціни на контрацептиви, то пачка з семи штук коштує 6 євро (157 грн), тоді як упаковка звичайних з восьми штук коштує 5 євро (131 грн.). Варто також відзначити, що, коли була заснована компанія Einhorn, її власники зобов'язалися віддавати частину свого прибутку на відновлення лісів.

Презервативи, Life
Презервативи, Life

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, у Києві бажаючих перевірили на ВІЛ і прокотили на колесі огляду.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ляшко закидали наповненими презервативами в Борисполі.

Також портал "Знай.ua" писав, що гінеколог розповіла, чи потрібно купувати презервативи дітям.