У Москві помер відомий російський журналіст Михайло Виноградов. У нього раптово почалася кровотеча, яку медики зупинили мерзлою куркою.

Журналіста не стало у четвер, 12 грудня, в Москві у віці 42, передають місцеві ЗМІ.

Перед смертю Виноградов повідомив на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook про те, що у нього несподівано відкрилася кровотеча після операції, коли він був вдома. Виноградов викликав "швидку", фельдшери після приїзду намагалися зупинити кровотечу мерзлою куркою, яку дістали з морозилки самого журналіста.

Михайло Виноградов
Михайло Виноградов

"Сиджу на кухні (...) Раптом! Раз! як плюсне гарячим по ляжкам! (...) Бігом у ванну, а з мене кров б'є, як у Тарантіно журавлинний соус. (...) Приїхали два фельдшери (...) загалом, приклепку з колагеном поставили, зверху бинта, та ще фельдшерка особисто в морозилку заглянула. Вибрала курча-бройлера і каже: ось це тримайте годину", - написав журналіст у соцмережі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Михайло Виноградов, Facebook
Михайло Виноградов, Facebook

За словами Михайла Виноградова, він думав, що у нього розрив артерії, але лікарі сказали, що лопнула судина й "дірка вже сама закривається".

У Слідчому комітеті повідомили, що за фактом смерті журналіст завели кримінальну справу і встановлюють обставин події.

Нагадаємо, Путін заявив, що Конституцію України потрібно змінити: "На постійній основі".

Як повідомляв портал Знай.uа, пішов із життя суддя Василенко, який відкривав кримінальні справи проти Кучми: деталі.

Також портал Знай.uа писав, що помер легендарний французький модельєр Патрік-Луї Віттон: "Всі думки з його сім'єю".