Модель і ЛГБТ-активістка Вікторія Гуйвік у своєму Instagram розповіла сумну історію, як її 18-річну три роки тому згвалтував російський фешн-фотограф Марат Сафін. Дівчина зізналася, що погодилася на ню-зйомку з фотографом на знімній квартирі в Воронежі. На той момент їй було 18 років, а сталося це три роки тому у 2016 році, але тільки зараз вона зважилася розповісти про те, що трапилося.

Так, за словами Вікторії вона сама допомагала йому знайти квартиру, вона також сама погодилася випити вина, яке приніс фотограф і запропонував їй. "Я добре пам'ятаю, як ми почали зйомку. І як потім все стало розмитим. Я пам'ятаю, як він почав мене цілувати в кухні. Наступне – я лежу в ліжку, він на мені, я ніби дивлюся на те, що відбувається зі сторони і не можу нічого зробити", - згадує дівчина. Модель говорить, що була сильно перелякана і пручалася, а в якийсь момент їй вдалося вирватися і закритися у ванній.

"Через якийсь час я вийшла. Марат зі словами «я ще не закінчив» знову почав домагатися до мене і намагатися зайнятися сексом. Я змогла його відштовхнути. Мені було страшно піти, і я вирішила дочекатися ранку. Він заснув. Я укуталась в плед і лежала, чекала поки я зможу опинитися вдома і забути це", - продовжує дівчина. Вона також зізналася, що довго мовчала, але тепер зважилася розповісти все, щоб уберегти інших моделей.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, голлівудська актриса прийшла на суд за зґвалтування майже у чому мати народила.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Інтерпол розшукує 8 жорстоких вбивць і насильників жінок.

Також портал "Знай.ua" писав, що 10-річна дівчинка завагітніла від рідного 15-річного брата.