На днях в Новому Уренгої, що в Росії, місцевих школярів без верхнього одягу змусили пригати з вікон просто у сніг. Сталося це під час навчальної евакуації. Відповідний відеоролик з'явився на Youtube-каналі N24.

На кадрах видно, що діти стоять на снігу в шкільній формі, і слід зауважити, що верхнього одягу на них немає. Відтак, пригати з вікон першого поверху змусив школярів учитель праці. Після такого "навчання" велика кількість дітей захворіли.

Діти в школі, Сахалін.інфо
Діти в школі, Сахалін.інфо

Щодо директора навчального закладу Світлана Боцян, то вона вже пообіцяла розібратися в цій ситуації та стверджує, що коли це відбувалося, її не було на місці. Також жінка вже перепросила у батьків дітей.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що в Росії сталося надзвичайне затримання зловмисника, який заліз у помешкання. Відтак, місцева дівчинка, йшовши на заняття з музики, зачинила злодія у власному помешканні та пішла по власним справам. Чоловіка вдалося затримали вже після того, як школярка повернулася з занять.

Як повідомляв портал Знай.uа , щодня в українських школах харчуються 5 мільйонів дітей, при цьому, за 2019 рік були встановлені порушення в організації харчування.

Також портал Знай.uа писав, що в дитячому садку відбулося масове отруєння дошкільнят.