Стало відомо, що у маленькому містечку Камікацу (Японія) спорудили унікальний безвідходний бар виключно з переробленого сміття.

Будівля зі сміття

Так, група архітекторів під керівництвом Хіроши Накамура вже отримала за цей незвичайний проект головний приз конкурсу за найекологічнішу будівлю Sustainable Buildings Award 2016. Відзначається, що нагороду вручили не лише за оригінальний зовнішній вигляд бару, але і за те, що він повністю побудований з перероблених матеріалів. Отримавши такий грандіозний успіх місто поставло собі за мету продовжувати переробляти і знову пускати в справу 100% свого сміття.

Будівля зі сміття

В цьому унікальному будинку розмістився бар, пивоварня, а також житлові приміщення. Все до найменшої деталі в ньому свідчить про дбайливе і досить креативному використанні вживаних матеріалів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Будівля зі сміття

Будівля зі сміття

Будівля зі сміття

Нагадаємо, що батько першої української леді Олени Зеленська Володимир Кияшко займається темою переробки промислових відходів в дорожнє покриття.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Чорне море невідомі вилили нафту, яка вже наробила чимало лиха. Зауважимо, що ці відходи можуть призвести до екологічної катастрофи.

Також портал Знай.ua писав, що з'явилася інформація, що недалеко біля селища Хрестище (Харківська область) на місці розриву атомної бомби вчені взяли проби грунту.