Росіяни не вигадали нічого кращого, як заклеїти назву бренду китайського Huawei своєю власною - Mayak "сделано в России". Про це написав користувач Twitter Леонід Волков.

"Пара слів про імпортозаміщення в телекомі, сертифікованому обладнанні і передових вітчизняних технологіях", - підписав фото Волков.

Скріншот, фото Twitter

Як видно із фото, росіяни банально наклеїли свою наклейку просто на назву Huawei.

Автор зазначає, що тут така безодня смислів в одній картинці, якщо вдуматися. Можна згадати про справу nginx і авторські права; можна — про заборони Huawei в США і Європі через побоювання перед "китайською загрозою". І помедитувати.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Імпортозаміщення по-російськи, фото Twitter

На етикетці зазначається, що вироблено в Росії для продажу на території Митного союзу (Росія, Білорусь, Казахстан).

Імпортозаміщення по-російськи, фото Twitter

У мережі заодно пригадали білоруські монітори. Дуже вмілі ділки у свій час заклеювали назву Acer cуто своєю - білоруські монітори Integral.

Скріншот, фото Twitter

Нагадаємо, депутат назвав фейком заяви Геруса про припинення імпорту електроенергії ухваленням законопроєкту №2233.

Також Знай.uа писав про помсту контрабандистів або "своїх": Нефедов розповів, хто міг підпалити авто в. о. голови одеської митниці.

Ще портал Знай.uа повідомляв, що фальшивий СБУшник зібрав 100 тисяч "пожертвувань" для українських воїнів: подробиці.