В Омську батьки катували дитину стоянням на гречці, що аж крупа вросла в шкіру. Тепер за жінку та її чоловіка, які знущалися із восьмирічного хлопчика, змушуючи його ставати колінами на гречку, візьмуться у суді.

Про злочин матері та вітчима постраждалого хлопчика стало відомо в травні, коли дитині вдалося втекти до сусіда, який і повідомив відповідні органи. Чоловік викликав "швидку", оскільки у дитини були травмовані коліна, навіть більше — гречана крупа практично вросла в шкіру дитини. Лікарі змушені були втрутитися хірургічним шляхом, щоб видалити гречку із тіла хлопчика.

В Омську батьки катували дитину, скріншот із відео: Лента дна
В Омську батьки катували дитину, скріншот із відео: Лента дна

Правоохоронні органи зайнялися справою. Наразі вітчим постраждалого хлопчика відправлений під арешт, а його мати — під підписку про невиїзд. В органах опіки Омської області повідомили, що дитина зараз перебуває з матір'ю. Відомо, що рішення про вилучення хлопчика з родини поки що не приймалося.

Завдяки слідству було встановлено, що дитину карали стоянням на гречці регулярно і за найменші провини. Таке покарання грозило хлопчику, наприклад, за те, що він пізно повернувся зі школи або з вулиці. Вітчим змушував хлопчика стояти на колінах навіть вночі, а для контролю він записував покарання на камеру.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Чоловіка звинувачують у катуванні неповнолітнього та заподіянні шкоди здоров'ю дитини, а маму хлопчика — у невиконанні батьківських обов'язків.

В Омську батьки катували дитину, скріншот із відео: Лента дна
В Омську батьки катували дитину, скріншот із відео: Лента дна

Нагадаємо, раніше учитель отримав по заслугах за буллінг: діти не витримали жорстокості

Як повідомляв портал "Знай.ua", роздягнених дітей змусили стрибати із вікна школи: вчитель влаштував "незабутній" урок, відео

Також "Знай.ua" писав, про відпочинок "по-новому": школярки довели до чортиків машиніста потягу, без поліцейських не обійшлось