Стало відомо, що під Санкт-Питербургом знайшли будинок, який дуже схожий на притулок кривавої секти. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

ОМОН

Так, ОМОН і МНС виводять з будівлі дітей, а також виносять зброю і закривавлену білизну. Власник будинку називає себе спецагентом, а діти не знають своїх прізвищ.

Слід зазначити, що господаря і нібито спецагента звати Андрій. Його будинок дійсно набитий зброєю і боєприпасами. Згідно з попередніми даними дружина Андрія, Світлана, є його двоюрідною сестрою.

Господар будинку Андрій, Mash

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Також жоден з восьми врятованих дітей не може назвати свого прізвища. Також сусіди стверджують, що діти не ходять в школу. Малюки повідомили слідчим, що батько ґвалтував їх сестру.

Про те, чия кров на матрацах в будинку поки невідомо. І про те, що закопано під хрестом у дворі — теж.

Нагадаємо, що народні депутати України прийняли законопроект "Про запобігання та протидію домашньому насильству".

Як повідомляв портал Знай.ua, модель і ЛГБТ-активістка Вікторія Гуйвик в своєму Instagram розповіла сумну історію, як її 18-річну три роки тому згвалтував російський фешн-фотограф Марат Сафін.

Також портал Знай.ua писав, що на Вінниччині подружжя змушували людей важко працювати, при цьому абсолютно безкоштовно.