З Меган Маркл та Гаррі трапилась халепа, коли герцоги курсували на приватному літаку зі швидкістю 200 км / год та 4 000 футів над аеропортом Лутон, пише Еxpress.

Пролітаючи в чотири рази більше дозволеної висоти, безпілотник був дуже комфортним для королівських персон.

Меган маркл і принц Гаррі, фото: Instagram
Меган маркл і принц Гаррі, фото: Instagram

Меган і Гаррі їхали на бомбардирському літаку в 46 мільйонів фунтів стерлінгів, який належить орендній компанії NetJets. Літак часто бере участь у виходах королівських персон, включаючи герцога та герцогиню.

Він летів з Ніцці в Лутон відразу після полудня 24 серпня, всього в 14 милях від аеропорту, коли об’єкт майже зіткнувся з ним. Жоден інший пілот не бачив віддаленого пристрою біля аеропорту. У звіті не розкрито особу жодного пасажира.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Експерт з польотів сказав, що якби пристрій розбив лобове скло кабіни, це могло б убити екіпаж. Колишній пілот BA, Террі Тозер, сказав: "Збиток міг бути справді серйозним. Якщо дрон потрапив на лобове скло, він може вбити або вивести з ладу хоча б одного з екіпажів. Це також може потрапляти в двигун з аналогічним наслідком, як удар птахів. Такі типи інцидентів ставатимуть все більшою проблемою. Це справді хвилює пілотів".

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty

Він додав, що були прийняті більш жорсткі правила, але завжди знаходяться люди, готові знехтувати правилами.

Комітет Airprox Великобританії, який розслідує близькі промахи, визнав останній випадок найнебезпечнішим у категорії А. У звіті зазначається: "Рада вважала, що загальний опис пілота про інцидент відображає ситуацію, коли провидіння відіграло головну роль в інциденті".

Нагадаємо, раніше таємне листування Меган Маркл показали усьому світу: що хвилює дружину принца Гаррі

Також "Знай.ua" писав, про різдвяне привітання від монархів: як отримати відповідь-лист від Кейт Міддлтон, Меган Маркл і Єлизавети II